Organizația “Salvați Prutul” din Iași, România, invită toți copiii din localitățile riverane Prutului, din România, Republica Moldova și Ucraina, să trimită lucrări plastice la prima ediție a concursului “Prutul, văzut prin ochi de copil”
Regulament de participare:
– sunt eligibili toți copiii cu vârste cuprinse între 7 si 14 ani, din localitățile riverane Prutului, din România, Republica Moldova și Ucraina
– orice copil poate trimite maxim o lucrare care să surprindă explicit frumusețile râului Prut
– lucrările vor fi trimise prin e-mail la adresa asociatia.osp@gmail.com (vor fi efectuate poze dupa lucrările originale, în condiții de luminozitate bună (afară, de preferat), se va alege cea mai clară poză pentru fiecare lucrare, care va fi trimisă prin e-mail la adresa indicată); în e-mail se va preciza explicit numele complet al copilului, vârsta, localitatea, numele școlii unde studiaza și numele profesorului care îl coordonează
– data limită de expediere a lucrărilor este 29 Mai 2023
Lucrările vor fi jurizate de către doamna conferențiar universitar dr. Cristina Stratulat (Universitatea de Arte “George Enescu” Iași, România) și domnul profesor Ghenadie Manica (Școala de Arte din Sculeni, Republica Moldova). Rezultatele vor fi anuntate pe 1 Iunie 2023 pe pagina de Facebook a Organizației “Salvați Prutul” din Iași.
Se vor acorda premii I-III pentru fiecare dintre cele două categorii de vârstă, 7-10 ani și 11-14 ani (dacă vom mai găsi sponsori, este posibil ca fondul de premii să fie suplimentat).
Important: câștigătorii vor trebui să trimită lucrările premiate în format fizic prin poștă, pe adresa Splai Bahlui, nr 33, bl B3, et.1, ap. 8, Mun. Iași, jud. Iași, România. Lucrările respective vor fi însoțite și de o declarație a unuia dintre părinții copilului premiat prin care se consimțește acordarea drepturilor de autor către Organizația “Salvați Prutul” din Iași, România.