Dragii noștri,
Organizația Salvați Prutul Iași înființată în 2018, bifează încă un an cu realizări și proiecte diverse. Vă reamintim că suntem o organizație nonguvernamentală, cu personalitate juridică, cu activități sociale, educaționale, de ecologie și de protecția mediului. Activăm în lunca Prutului, într-un loc deosebit de frumos și de unde vine apa spre robinetele noastre. Aici posibilitățile sunt limitate, nu există industrie iar natura înconjoară de peste tot, micile comunități locale, înșirate de-a lungul Prutului.
Forța organizației este dată de diversitatea membrilor voluntari, de dorința acestora de a nu rămâne indiferenți și de hotărârea lor să se implice în diverse proiecte. Pescari sau nu, în OSP Iași suntem cu toții iubitori de natură, ne pasă de ce se întâmplă în jurul nostru și ne dorim un mediu mai curat în jurul Prutului & afluenților săi. Pentru aceasta, colaborăm permanent cu autoritățile responsabile și cu oamenii din comunitățile locale. Pentru aceasta lucrăm la proiecte ce credem că pot schimba lucrurile în bine. E mult de muncă, dar suntem perseverenți…
Vă invităm să vizionați retrospectiva pe 2023 în imagini. Pentru anul 2024 avem planuri și mai mari, avem idei și proiecte noi. Veniți și faceți voluntariat alături de noi, spuneți prezent la acțiunile noastre, rămâneți responsabili și implicați.
Gânduri bune și un mediu curat în noul an!