Project Description

PROIECT FINALIZAT

Vizioneaza aici rezumatul:

De-a lungul acestui an în care Organizatia “Salvati Prutul” Iasi a luat ființă, străbătând malurile Prutului în lung și în lat pentru descoperirea problemelor, dar și pentru a găsi soluții, am realizat că există o strânsă legătură între starea Prutului și localnicii din lunca Prutului. Din păcate starea nu este una fericită, există lipsă de educație etc. Înțelegând aceste lucruri, Organizația Salvați Prutul a făcut demersuri pentru a schimba puțin în prag de sărbătoare soarta unor copii. Cu sprijinul unor oameni cu suflet bun am reușit să facem o bucurie pentru 8 copii din 3 familii. Copiii au primit absolut totul pentru a merge la școală îngrijiți, curați, iar pentru o perioadă scurtă și ceva alimente. Sperăm ca toate jucăriile și jocurile educative, cărțile și rechizitele să aducă un plus în educația lor, astfel reușind să învingă soarta mai puțin darnică cu ei. Unii copii merită a fi sprijiniți și pe viitor, cu siguranță nu vor dezamăgi. Încă putem arăta că suntem oameni și că fericirea noastră este influențată de tot ce ne înconjoară. Așa că nu e târziu să ne uităm împrejur, cineva are nevoie de acele “sarmale” în plus care fac rău… Nu fi indiferent!

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la organizarea și derularea acestei campanii!
De asemenea mulțumim tuturor celor care s-au implicat și vor continua să se implice! Uniți vom reuși să lăsăm copiilor o lume mai bună!

Acum la final de an să ridicăm ochii spre cer și să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dăruit: familie, sănătate, iubire!

Crăciun fericit !! să aveți sărbători cu bine, cu sănătate, fericire și lumină în suflet!

Este luna cadourilor, o luna in care simtim sa daruim mai mult ca de obicei; de aceea, comunitatea Organizatia “Salvati Prutul” Iasi lanseaza, in perioada 6-19 Decembrie, Proiectul “#CraciunpemalulPrutului” prin care intentionam sa facem sarbatorile mai fericite unor familii nevoiase. Am identificat si ne-am oprit atentia asupra a doua familii cu o situatie materiala precara:

1) Fam. Harton, compusa din parinti si 4 fetite (2, 4, 9 si 11 ani), aflata in localitatea Bosia;

2) Fam. Onofrei, compusa din 2 baieti (7 si respectiv 11 ani) si tatal lor, aflata in localitatea Probota.

Va invitam sa fiti alaturi de aceste familii care traverseaza o perioada dificila, donand haine, incaltaminte, alimente neperisabile, dulciuri, jucarii, carti, rechizite. Orice lucru este binevenit.

#NOTA: Putem ridica donatiile din Iasi direct de la casa dumneavoastra sau puteti dona direct la magazinul VfishingbyVera din Cartierul Doi Baieti-Tatarasi

P.S. Nr. Incaltaminte aproximative fetite: 21, 25, 30, 35 Nr.Incaltaminte aproximative baieti: 33, 37

Pentru alte detalii, va rugam sa contactati OSP IASI.

ALATURA-TE CAMPANIEI! Doneaza si implica-ti si prietenii!

Multumim,
OSP Iasi