repopulare prut 2021
     Dragi pescari și iubitori de natură,
     Cu toții știm că deși râul Prut pe raza județului Iași, cel puțin scriptic, are un administrator, din cauza managementului defectuos există o multitudine de probleme, iar una dintre cele mai stringente este cea a lipsei repopulărilor constante. La solicitările voastre pe această temă, organizația noastră a contactat AJVPS Iași, însă reprezentanții acesteia nu numai că nu ne-au luat în seamă, ba mai mult, ne-au sugerat că singurul lucru bun pe care-l poate face OSP Iași este acela de a vă îndemna să vă procurați, în continuare, permise de pescuit de la ei.
     Însă, ținând cont de faptul că de la Stânca Costești și până la Dunăre, apa Prutului este una neîngrădită, iar peștele poate circula în voie, ne-am îndreptat atenția spre asociația care administrează Prutul în județul vecin, adică AJVPS Botoșani. Am fost plăcut surprinși când reprezentanții acesteia nu numai că au fost de acord cu inițiativa unei populări a Prutului, ba chiar mai mult, au decis să ne sprijine din punct de vedere logistic și financiar în realizarea acestui proiect.
     De aceea, așa cum ne-ați cerut de multe ori, cu sprijinul vostru, OSP Iași împreună cu AJVPS Botoșani, își propun ca în primăvara anului viitor, să realizeze o repopulare cu material piscicol viu, în special cu specii valoroase din punct de vedere ihtiologic (puiet de șalău, știucă, somn, crap și cegă), în funcție de suma strânsă.
    Nu cerem să contribuiți cu sume fabuloase, însă dacă fiecare pescar ar contribui cu o sumă infimă (10 lei, de exemplu), repopularea Prutului ar deveni una foarte fezabilă. OSP Iași își propune ca donația voastră să fie dublată, din fonduri proprii, de organizația noastră, iar AJVPS Botoșani plănuiește să aloce pentru această acțiune o sumă similară cu totalul sumelor pe care noi le vom strânge.
     Așa cum v-am obișnuit și acest proiect va fi unul în totalitate transparent: veți ști în permanență ce sumă s-a strâns iar la sfârșitul proiectului vă vom prezenta documente justificative pentru fiecare leu cheltuit.
    Haideți să ne mobilizăm! Prutul a fost, este și va fi întotdeauna darnic cu pescarul și cu iubitorul de natură autentică! Fii și tu la fel! Arată-ți generozitatea!
     Modalități de donare:
  • online cu cardul, completand formularul de mai jos
  • virament bancar in conturile LEI: RO34 BACX 0000 0016 3747 3001 sau  EURO: RO07 BACX 0000 0016 3747 3002 deschise la UniCredit Bank, pentru Asociatia “Organizatia Salvati Prutul Iasi” 
  • la urnele de donare de la magazinele Secretul Pescarului (Egros M21-M23, Iași) sau Vfishing by Vera (Doi Băieți, cartierul Tătărași, Iasi)

Pentru nelamuriri, sunati la 0736533203, sau contacteaza-ne pe Facebook: OSP Iasi

Olimometer 2.52

💙💛❤️ Pești nu Povești! Donează si Populează!🐠🐠🐠

Suma* :
Moneda* :
RON
EUR
USD
Nume* :
Prenume* :
Email* :