Termeni si conditii

  1. Acceptul conditiilor de folosire

www.osp-iasi.ro este un site fondat, administrat si actualizat de Asociatia “Organizatia Salvati Prutul Iasi”, denumita in continuare “OSP Iasi”.

Folosirea acestui site este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Ca vizitator si, deci, utilizator al site-ului www.osp-iasi.ro sunteti de acord sa respectati aceste reguli.

OSP Iasi isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului sau poate suspenda functionarea acestuia cu sau fara o instiintare prealabila.

Regulile de utilizare ale site-ului www.osp-iasi.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor. Intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe site, voua va revine responsabilitatea sa le cunoasteti si sa le respectati.  OSP Iasi isi rezerva dreptul de a stabili reguli suplimentare ale site-ului care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a site-ului www.osp-iasi.ro
Aceste reguli statueaza modul de folosire de catre utilizatori a site-ului www.osp-iasi.ro, iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

  1. Dreptul de proprietate

Textele si imaginile publicate de OSP Iasi se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (Legea nr. 8 din 14.03.1996 publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului autorului.

Informatiile cuprinse in articolele publicate OSP Iasi sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii site-ului www.osp-iasi.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din site-ul www.osp-iasi.ro fara acordul prealabil al OSP Iasi.

Pentru nerespectarea acestor reguli de catre unii vizitatori sau abonati la site-ului www.osp-iasi.ro, ne rezervam dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site.

  1. Dreptul bunului simt

Utilizatorii (vizitatorii) pot comenta pe acest site in limita bunului simt. Nu agream cenzura, dar ne rezervam dreptul de a sterge acele comentarii injurioase, rasiste, care aduc atingere unei persoane fizice, juridice sau unei institutii publice.

De asemenea, pentru publicitate de orice fel ne puteti contacta la adresa de e-mail din pagina de contact. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile care contin linkuri de publicitate catre alte produse/servicii.

  1. Acest site colecteaza si prelucreaza date personale. Ce, cum si in ce scop aflati din pagina Politica de confidentialitate.

Aveti la dispozitie si Politica Cookies.

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea acestor reguli in totalitatea lor.

Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca intelegeti, sunteti de acord si ati acceptat termenii si conditiile din aceasta pagina.